TrendZ Belgium Awards

In januari 2019 werden de eerste TrendZ Belgium Awards uitgereikt! Tijdens de eerste beursdag selecteerde de jury een selectie van volgens hen niet te missen exposanten en producten.

 

PROMISING ROOKIE AWARD

Noya (M+N) bij Menza (award winnaar)

Anderhalf jaar is Noya oud maar het concept is meer dan volwassen. De coconut bowls zijn gemaakt van afval uit de voedingsindustrie. Sap en vlees van de kokosnoot worden verwerkt, maar de schelp wordt bijna altijd verbrand. Tot nu toe, want Noya maakt er unieke schalen van. Ze zijn gecertificeerd voor de voeding, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als decoratie. De trendy kleuren en patronen maken ze bijzonder. Noya staat samen met Menza op TrendZ onder de verzamelnaam M+N.

Epos of Sweden (genomineerde)

Deze Zweedse starter toont een mooie batterijlamp die zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. Het lederen riempje is ofwel louter decoratief of kan dienen om de lamp op te hangen. Het bedrijfje is jong en beloftevol.

PAJU Design (genomineerde)

De outdoor kaarsencollectie is zeker de meest opvallende. Het design is origineel, met zijn aparte robuuste materialen en dikke wieken. Ook de geurkaarsen voor het interieur zijn bijzonder, dankzij hun wiek in cederhout en het mooie design en de aparte verpakking. Amper 3 maanden geleden is Paju Design gestart en nu al zijn ze een rijzende ster.

WOW! AWARD

Notes – Home Society  (award winnaar)

Geurkaarsen zijn een echte trend vandaag. Maar niet iedereen levert een doordacht concept af. Notes brengt niet alleen leuke objecten met aangename geurtjes, ze hebben ook aandacht voor de retailer die ze straks gaat verdelen. Voor hen werd een bijzondere display ontworpen die als shop-in-de-shop uitstekend werk kan verrichten.

Jori (genomineerde)

Planten kunnen niet meer worden weggedacht uit het interieur. Maar de cache-pot is vandaag net zo belangrijk als de plant zelf. En op dat vlak is het aanbod van Jori echt wow. Mondgeblazen glas bijvoorbeeld in trendy roze. Zo elegant dat niemand er omheen kan.

Scents & Senses (genomineerde)

Scents & Senses herbergt drie collecties geurige sfeermakers: Yankee Candle, WoodWick en Millefiori Milano. Samen goed voor een breed gamma aan geurgroepen die in concepten worden gepresenteerd. Scents & Senses ondersteunt haar klanten met een gerichte service op het vlak van inrichting en training.

Deze posts interesseren je misschien ook?

Scroll naar top