TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

Welke kleurentrends mag je straks op TrendZ Belgium verwachten?

08-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

In accessoires zien we traditioneel de eerste toepassingen van trendkleuren. Een rondvraag bij een aantal exposanten van TrendZ Belgium levert verrassende inzichten op.

Paper Art brengt pastel op smaak met een snuifje as

Als het aan Paper Art lag, dan gaat het helemaal in de richting van ijsblauw, mintgroen, okergeel en oudroze. Daarnaast tonen ze ook veel pastelkleuren met een vleugje as en opvallend veel zwart-wit combinaties. Alleen geel is soms sprankelend helder. Deze geschenkenspecialist creëert bijzondere, persoonlijke en personaliseerbare geschenken. Kleur speelt voor hen een belangrijke rol. Recent ontwierpen ze de Wonder Dome, een feeërieke globe vol liefde, sneeuw en romantische taferelen.

Aquatic Blue en groen winnen bij Finesse

Finesse zet de kroon op afwasbaar tafellinnen met opvallend veel ‘in-between’ kleuren. Op TrendZ Belgium zullen ze Aquatic Blue naar voor schuiven. Het is een vrij zuivere kleur die graag wordt gecombineerd met groene bladeren, oranje figuurtjes en gele vruchten. Het tafellinnen van Finesse is speels en trendy decoratief. Maar het is vooral een statement die zowel binnen als buiten effect sorteert. Finesse presenteert ook veel rustige kleuren. Op de foto ziet u een huidachtige, naar fond-de-teint neigende kleur in een placemat met Marimekko motief.

Cocoonen in zwart-wit

CocoonDesign ziet een terugkeer naar zwart-wit en de pure kleur van de natuur. Macramé in ongekleurde koordjes, prachtige potjes met etnische motieven waar groene planten in stralen en de rauwe kleur van beton.

De kleren maken de kleur bij Clarysse

Clarysse presenteert op TrendZ Belgium de mega-populaire Towel2. De Towel2 is een low-impact handdoek, gemaakt uit oude jeans die mechanisch wordt gerecycleerd en tot mooie badhanddoeken verwerkt. Omdat de kleur gewoon die van de oude jeans overneemt, hoeft er niet meer te worden geverfd, wat eens stevige ecologische winst oplevert.

Clarysse is een bescheiden bedrijf dat vele jaren consequent investeert in low impact en fair trade producten voor de badkamer. Towel2 is niet alleen mooi van kleur, het is één van de eerste echte recyclage projecten dat de enorme afvalberg uit de mode helpt reduceren. Er staat trouwens al een vervolg voor Towel2 op het programma: de RAW-collectie. Maar daarvoor moet u naar TrendZ Belgium afzakken.

Web design en development by Lavagraphics