TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

Waarom u ook de tweede dag van het Interieurdecoratie Congres niet mag missen!

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Eerst even duidelijk stellen: het Interieurdecoratie Congres loopt over twee dagen. Op de slotdag van Intirio en TrendZ Belgium, om 11u, gaat een heel bijzonder seminarie van start. Het is een tweeledig seminarie rond akoestiek en esthetiek in de projectmarkt door intsite.be, de nieuwe portaalsite van én voor de Belgische interieursector.

Jacht op het nieuwe – 10 akoestiekpitches

Het event begint met een reeks van tien pitches over innovatieve akoestische producten met een grote esthetische waarde, geproduceerd in 2016 of later. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

Akoestiek en esthetiek in de praktijk

De pitches worden gevolgd door drie interessante case studies. 3 Interieurbureaus zullen een project voorstellen waarin niet alleen akoestiek een belangrijke rol speelde, maar ook de esthetische waarde ervan. Deusjevoo uit Hasselt zal het hebben over hun bijdrage aan het Inspirocollege in Houthalen-Helchteren, Belisia licht het kantoorproject Hcmvision toe en ook All Interior Projects uit Gentbrugge zal voor een project in uitvoering de akoestische aanpak onder het vergrootglas leggen.

Kort panelgesprek

Het evenement wordt afgesloten met een kort panelgesprek waarin de drie bureaus nog dieper ingegaan op de materie. Het panelgesprek wordt gemodereerd door Rik Neven van Palindroom, initiatiefnemer van intsite.be

Reserveer uw ticket hier.

 

 

Web design en development by Lavagraphics