TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

TrendZ Belgium en Intirio samen bezoeken? Een keigoed idee!

06-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

TrendZ Belgium en Intirio zijn helemaal complementair. Ze brengen samen een aanbod dat u als interieurprofessional voor geen goud mag missen. Ze samen bezoeken is dus een heel goed idee.

Op Intirio vindt u de nieuwste collecties voor wandbekleding, raambekleding, vloerbekleding en interieurstoffen. Wat de grote buitenlandse beurzen aanbieden, vindt u hier geconcentreerd en gericht op de Benelux markt. De grote en iets minder grote merken stellen het nieuwste van het nieuwste aan u voor. Het beste van het beste ook, want Intirio staat voor kwaliteit.

Maar wie interieur zegt, zegt ook accessoires. Meer dan ooit drukt het accessoire een stempel op het interieur en reflecteren unieke geschenken de persoonlijkheid van de gever. Daarom staan Intirio en TrendZ Belgium in januari evenwaardig naast elkaar. Op TrendZ Belgium ontmoet je aanbieders van unieke decoratiestukken. De gedekte tafel, lijsten, spiegels, bijzondere lichtornamenten, kussens, plaids en geuraccessoires die beantwoorden aan de allerlaatste trends. Jawel, u vindt ze op TrendZ Belgium.

Komt u straks naar Intirio OF naar TrendZ Belgium? Maak dan even tijd voor Intirio EN TrendZ Belgium, we beloven u een aanbod dat uw verwachtingen overtreft.

Web design en development by Lavagraphics