TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

TrendZ Belgium Awards

28-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

De eerste TrendZ Belgium Awards werden uitegereikt! Tijdens de eerste beursdag selecteerde de jury een selectie van volgens hen niet te missen exposanten en producten.

Promising Rookie Award - TrendZ Belgium

Noya (M+N) bij Menza (AWARD WINNER)

Anderhalf jaar is Noya oud maar het concept is meer dan volwassen. De coconut bowls zijn gemaakt van afval uit de voedingsindustrie. Sap en vlees van de kokosnoot worden verwerkt, maar de schelp wordt bijna altijd verbrand. Tot nu toe, want Noya maakt er unieke schalen van. Ze zijn gecertifieerd voor de voeding, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als decoratie. De trendy kleuren en patronen maken ze bijzonder.Noya staat samen met Menza op TrendZ onder de verzamelnaam M+N.

Epos of Sweden

Deze Zweedse starter toont een mooie batterijlamp die zowel indoor als outdoor gebruikt kan worden. Het lederen riempje is ofwel louter decoratief of kan dienen om de lamp op te hangen. Het bedrijfje is jong en beloftevol.

PAJU Design

De outdoor kaarsencollectie is zeker de meest opvallende. Het design is origineel, met zijn aparte robuuste materialen en dikke wieken. Ook de geurkaarsen voor het interieur zijn bijzonder, dankzij hun wiek in cederhout en het mooie design en de aparte verpakking. Amper 3 maanden geleden is Paju Design gestart en nu al zijn ze een rijzende ster.

 

WoW Award - TrendZ Belgium

Notes - Home Society  (AWARD WINNER)

Geurkaarsen zijn een echte trend vandaag. Maar niet iedereen levert een doordacht concept af. Notes brengt niet alleen leuke objecten met aangename geurtjes, ze hebben ook aandacht voor de retailer die ze straks gaat verdelen. Voor hen werd een bijzondere display ontworpen die als shop-in-de-shop uitstekend werk kan verrichten.

Jori

Planten kunnen niet meer worden weggedacht uit het interieur. Maar de cache-pot is vandaag net zo belangrijk als de plant zelf. En op dat vlak is het aanbod van Jori echt Wow. Mondgeblazen glas bijvoorbeeld in trendy roze. Zo elegant dat niemand er omheen kan.

Scents & Senses

Scent Senses herbergt drie collecties geurige sfeermakers: Yankee Candle, WoodWick en Millefiori Milano. Samen goed voor een breed gamma aan geurgroepen die in concepten worden gepresenteerd. Scents & Senses ondersteunt haar klanten met een gerichte service op het vlak van inrichting en training.

 

De Awards jury:

Philip Van Bost
Van Bost Etalages, ondernemer, decorateur, docent decoratie en specialist visualmarketing 

Michel Minne
Designer, Interieurdesigner

Shari De Gent
Jonge online ondernemer

Niek De Prest
Trend analist, Trendcoach voor TrendZ Belgium

 

 

 

Web design en development by Lavagraphics