TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

MENZA creëert paradijs in huis

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

“Our desire is to gather inspiration in search for the beauty that goes beyond the average.” Dit is meer dan een slogan bij Menza. De zoektocht naar schoonheid is immers overal aanwezig in de collectie die Menza straks op TrendZ Belgium zal neerzetten. Een voorspel.

 

Menza

Classic Love en Modern Living, twee begrippen die alles zeggen waar het merk voor staat. Na anderhalf jaar is het Belgische Menza uitgegroeid tot een must have en de belofte van vernieuwing in de sector. Elk seizoen opnieuw brengt Menza een totaalconcept op een hoog niveau. Kwalitatief en inspirerend. Het is een mix van kussens en plaids, meubelen en zelfs exclusieve geurkaarsen in mondgeblazen glas.

Synergie met NOYA

Wat als je twee musthaves in most-wanted creëert? Menza + NOYA : twee jonge bedrijven met een gemeenschappelijke toekomstvisie hebben elkaar gevonden en bieden samen hun collectie aan op TrendZ Belgium.

NOYA wil exotische invloeden en een stukje paradijs in huis brengen : Paradise Living! Door het mengen van tropische grondstoffen met minimalistisch design creëren ze prachtige en unieke producten. De warme en natuurlijke uitstraling van de collectie draagt bij tot het typische ruwe karakter van NOYA. De eerste collectie is een statement die de visie van het bedrijf bevestigt: coconut bowls.

M + N  

M + N is de signatuur van de synergie tussen Menza en NOYA. Samen zijn ze ambitieus maar ook ervaren in het wereldwijd ontwikkelen en verdelen van exclusieve collecties. Ze mikken daarbij op wat ze zelf omschrijven als de ‘fijnere distributie in het hogere segment’.

Eén ding is zeker: Paradise Living brengt de vernieuwing waar de retail vandaag nood aan heeft. Reserveer nu al uw ticket en kom ze ontdekken op TrendZ Belgium.

Web design en development by Lavagraphics