TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

Even binnenkijken bij TrendZ Belgium

06-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

TrendZ Belgium staat er voor de allereerste keer en meteen zijn er een heleboel interieuraccessoires te ontdekken. Bergers Belgium, bij voorbeeld, biedt een brede waaier aan keuken-, tafel- en badaccessoires. Tot en met neonlichtjes en wandklokken.

Inspirerende geschenken en verpakkingen vindt u beslist bij Chinoh.
In het diverse aanbod ontdekt u ook verlichting voor binnen en buiten, op maat of standaard. Specialist op dat vlak is Marckdael, die met zowel landelijke als hedendaagse lichtobjecten naar TrendZ Belgium komt.

En het accessoire kan natuurlijk niet zonder de vele sierlijke kussens, terras- en tuinartikelen. Zo doet Lesli Living buitenshuis wat La Galleria binnen doet. Ook de geurartikelen kunnen niet ontbreken. Van oliën tot kaarsen, ze zijn goed vertegenwoordigd met onder meer het luxe merk Aqua de Soi en Village Candle.

Toch nog even Cocoon Design vermelden, een topper als het over gezelligheid gaat. En Finesse Deco Partner, van oudsher gefocust op de tafel, maar vandaag stijlvol aanwezig in het hele huis en zelfs op het terras. Zeker ook uw bezoekje waard is de geschenkspecialist Karena. 

Web design en development by Lavagraphics