TrendZ Belgium nieuws

De belangrijkste updates over TrendZ Belgium leest u op deze pagina.

TrendZ Belgium 2019

  

De jacht op het nieuwe, een opportuniteit voor de interieurbranche

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

De consument heeft honger. Een niet te stillen honger naar alles wat nieuw en sensationeel is. Nieuwe interieurs staan helemaal bovenaan dit lijstje. Reisbestemmingen worden erdoor bepaald, restaurants en hotels met een nieuw en sensationeel interieur worden overspoeld, maar zijn ook snel weer vervangen door de volgende hype.

  

MENZA creëert paradijs in huis

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

“Our desire is to gather inspiration in search for the beauty that goes beyond the average.” Dit is meer dan een slogan bij Menza. De zoektocht naar schoonheid is immers overal aanwezig in de collectie die Menza straks op TrendZ Belgium zal neerzetten. Een voorspel.  

  

Beestig en geestig

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Wie op zoek is naar impulsproducten treft in de categorie ‘beestig’ een schat vol ideeën aan. Bij Kings Point ontdekt u een uniek aanbod voor boekenwinkels, speelgoed, geschenken en grappige accessoires voor koffieshops en kookwinkels.

  

Etnique c’est chique!

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

We hadden het er al over in de trend Afrofuturism. Een trend die niet enkel in Afrika blijft hangen. Etnische inspiratie blijft sterk in het hoger segment. NOYA maakt nuttige en mooie voorwerpen van de kokosschalen die overblijven nadat de inhoud gebruikt werd voor andere doeleinden. 

  

Is ROOD de vergeten trendkleur?

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Misschien wel. Het valt immers op dat heel wat exposanten hun ‘rode schoentjes’ aantrekken. NOYA gebruikt de kleur maar al te graag om de kokosnootschalen een pittig accent te geven. 

  

Home Society stelt interieurparfum Notes voor

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Naast de eigen collectie, stelt Home Society ‘Notes’ voor. Het interieurparfum van Notes is een ode aan de vrouw die weet wat ze wil, midden in het leven staat en alleen accessoires koopt die iets zeggen over haar persoonlijkheid.

  

TREND - Afrofuturisme. Het einde van de westerse smaak?

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Afrofuturisme is ongetwijfeld de meest rebelse trend van het moment. Het is een uiting van tegencultuur en verzet tegen de overheersing van de westerse smaak. In het interieur is de trend nog maar net in opmars, maar in de muziek is hij al mainstream. 

  

Duurzame materialen, metaal, hout, leder, steen en glas domineren het aanbod van TrendZ Belgium

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Designers worden steeds meer ‘material designers’, met andere woorden, het materiaal bepaalt mee hoe het product eruit zal zien. Ook duurzaamheid speelt een rol. Het is een zoektocht naar herbruikbare materialen of materialen van natuurlijke oorsprong. Je zou zelfs kunnen stellen dat het cradle-to-cradle idee weer helemaal terug is. Wat afval is voor de ene, is waardevol voor de ander.

  

Waarom u ook de tweede dag van het Interieurdecoratie Congres niet mag missen!

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Eerst even duidelijk stellen: het Interieurdecoratie Congres loopt over twee dagen. Op de slotdag van Intirio en TrendZ Belgium, om 11u, gaat een heel bijzonder seminarie van start. Het is een tweeledig seminarie rond akoestiek en esthetiek in de projectmarkt door intsite.be, de nieuwe portaalsite van én voor de Belgische interieursector.

  

Hoog tijd voor CaaS. Surf mee op de kleurenhype. 5 tips om kleuradvies als service aan te bieden.

08-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Is kleuradvies al een onderdeel van uw service? Nee? Dan moet u misschien overwegen om ermee te beginnen. Want kleur wordt in 2019 een onontbeerlijke service voor de interieurprofessional. Maak kennis met dé trend van het jaar: CaaS, “Colour as a Service”, en ontdek alvast deze 5 tips om morgen al het verschil te maken.

  

Welke kleurentrends mag je straks op TrendZ Belgium verwachten?

08-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

In accessoires zien we traditioneel de eerste toepassingen van trendkleuren. Een rondvraag bij een aantal exposanten van TrendZ Belgium levert verrassende inzichten op.

  

Afspraak op het congres: Jorg Snoeck toont op 28 januari waar de nieuwe kansen liggen voor de woonretail

08-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Jorg Snoeck is een goedgemutste topspreker en entertainer met een niet te evenaren kennis over de retail. U kent hem van Retail Detail, het platform waar de woonsector niet meer omheen kan. Recent schreef hij ook een boek, The Future of Shopping, dat meteen werd uitgeroepen tot managementboek van het jaar.

  

KUFB organiseert spannende preselectie voor “Skills” op TrendZ Belgium

06-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

We zijn bijzonder trots op onze samenwerking met KUFB. De Koninklijke Unie van de Floristen van België brengt niet alleen enkele toonaangevende exposanten naar TrendZ, zij organiseert onder andere ook een spannende preselectie voor de WorldSkills wedstrijd in Rusland.

  

TrendZ Belgium en Intirio samen bezoeken? Een keigoed idee!

06-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

TrendZ Belgium en Intirio zijn helemaal complementair. Ze brengen samen een aanbod dat u als interieurprofessional voor geen goud mag missen. Ze samen bezoeken is dus een heel goed idee.

  

Even binnenkijken bij TrendZ Belgium

06-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

TrendZ Belgium staat er voor de allereerste keer en meteen zijn er een heleboel interieuraccessoires te ontdekken. Bergers Belgium, bij voorbeeld, biedt een brede waaier aan keuken-, tafel- en badaccessoires. Tot en met neonlichtjes en wandklokken.

  

Hebt u het ook al gemerkt? Beurzen worden weer belangrijk!

06-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

Op het internet wordt de jacht op de “super-consument” steeds vaker een uitzichtloze strijd. Veel clicks en weinig kopers; dat is de rauwe realiteit. Of erger nog, veel zendingen en bijna evenveel retours.

  

'New elegance' - Ontdek deze nieuwe trend op Intirio / TrendZ Belgium

05-12-2018 in TrendZ Belgium 2019

Hebben we stilaan genoeg van de versleten look? Het zou wel eens kunnen. In de fashion zien we alvast een toenemende vraag naar meer raffinement en verfijnde details. De nieuwe vorm van elegantie gaat gepaard met een zacht en humaan kleurenpallet, bloemmotieven en natuurlijke materialen.

- Bezoek TrendZ Belgium -

Gratis registreren

- Onze nieuwsbrief -

Bezorg ons uw emailadres en we bezorgen u vanaf nu de TrendZ Belgium nieuwsbrief.

Schrijf u hier in
Web design en development by Lavagraphics