Nieuwsoverzicht

  

De jacht op het nieuwe, een opportuniteit voor de interieurbranche

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

De consument heeft honger. Een niet te stillen honger naar alles wat nieuw en sensationeel is. Nieuwe interieurs staan helemaal bovenaan dit lijstje. Reisbestemmingen worden erdoor bepaald, restaurants en hotels met een nieuw en sensationeel interieur worden overspoeld, maar zijn ook snel weer vervangen door de volgende hype.

  

MENZA creëert paradijs in huis

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

“Our desire is to gather inspiration in search for the beauty that goes beyond the average.” Dit is meer dan een slogan bij Menza. De zoektocht naar schoonheid is immers overal aanwezig in de collectie die Menza straks op TrendZ Belgium zal neerzetten. Een voorspel.  

  

Beestig en geestig

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Wie op zoek is naar impulsproducten treft in de categorie ‘beestig’ een schat vol ideeën aan. Bij Kings Point ontdekt u een uniek aanbod voor boekenwinkels, speelgoed, geschenken en grappige accessoires voor koffieshops en kookwinkels.

  

Etnique c’est chique!

22-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

We hadden het er al over in de trend Afrofuturism. Een trend die niet enkel in Afrika blijft hangen. Etnische inspiratie blijft sterk in het hoger segment. NOYA maakt nuttige en mooie voorwerpen van de kokosschalen die overblijven nadat de inhoud gebruikt werd voor andere doeleinden. 

- Bezoek TrendZ Belgium -

Gratis registreren

- Onze nieuwsbrief -

Bezorg ons uw emailadres en we bezorgen u vanaf nu de TrendZ Belgium nieuwsbrief.

Schrijf u hier in
Web design en development by Lavagraphics