Nieuwsoverzicht

  

Duurzame materialen, metaal, hout, leder, steen en glas domineren het aanbod van TrendZ Belgium

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Designers worden steeds meer ‘material designers’, met andere woorden, het materiaal bepaalt mee hoe het product eruit zal zien. Ook duurzaamheid speelt een rol. Het is een zoektocht naar herbruikbare materialen of materialen van natuurlijke oorsprong. Je zou zelfs kunnen stellen dat het cradle-to-cradle idee weer helemaal terug is. Wat afval is voor de ene, is waardevol voor de ander.

  

Home Society stelt interieurparfum Notes voor

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Naast de eigen collectie, stelt Home Society ‘Notes’ voor. Het interieurparfum van Notes is een ode aan de vrouw die weet wat ze wil, midden in het leven staat en alleen accessoires koopt die iets zeggen over haar persoonlijkheid.

  

TREND - Afrofuturisme. Het einde van de westerse smaak?

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Afrofuturisme is ongetwijfeld de meest rebelse trend van het moment. Het is een uiting van tegencultuur en verzet tegen de overheersing van de westerse smaak. In het interieur is de trend nog maar net in opmars, maar in de muziek is hij al mainstream. 

  

Waarom u ook de tweede dag van het Interieurdecoratie Congres niet mag missen!

15-01-2019 in TrendZ Belgium 2019

Eerst even duidelijk stellen: het Interieurdecoratie Congres loopt over twee dagen. Op de slotdag van Intirio en TrendZ Belgium, om 11u, gaat een heel bijzonder seminarie van start. Het is een tweeledig seminarie rond akoestiek en esthetiek in de projectmarkt door intsite.be, de nieuwe portaalsite van én voor de Belgische interieursector.

- Bezoek TrendZ Belgium -

Gratis registreren

- Onze nieuwsbrief -

Bezorg ons uw emailadres en we bezorgen u vanaf nu de TrendZ Belgium nieuwsbrief.

Schrijf u hier in
Web design en development by Lavagraphics